Felhívás!!

Címkék: betegszállítás

2014.01.06. 17:31

Hamarosan lesznek újabb információk de van egy régóta húzódó megoldatlan probléma amire mindeddig nem sikerült találni megoldást, ebben szeretnénk segítséget kérni.

Az alap probléma az hogy Virág lányunk Gyöngyösről Budapestre jár iskolába hétfőnként és Pénteken pedig vissza. Mióta megszűnt a betegszállító cég helyben azóta több céghez került át ez az "ügy" amit egyik sem vállal szívesen, többnyire legutoljára marad (hiába fordultunk a Mentőkhöz, nem kaptunk választ..) így a mai napon például leghamarabb este 8ra ígérték a szállítást ami még plusz másfél óra beérkezésig nagyjából így ezekről a napokról teljes mértékben lemarad, ami jelentős hátrányt hoz az iskolában. Pénteken pedig hamar elhozzák így az a nap is kiesik. Ráadásul mindez bizonytalanságban telő napokat jelent mert Virág reggel 7-től elkészülve várja mikor jönnek ugyanis ez nem derül ki hogy mikor fognak ideérni.( mai nap 3-majd 5 majd 8ra változott) ez a tanulmányok elmaradása mellett folyamatos stresszt is jelent amiből sajnos van rész bőven. 

Kérjük hogy aki olvassa ezt ossza meg hátha van az ismeretségi körében aki tudna segíteni szállításban vagy esetleg hasonló "cipőben" járnak, de előfordulhat hogy létezik ilyen szállító csak hozzánk nem jutott el a híre. Köszönjük ha segítesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr685739590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása