wp_001524_1378649458.jpg_3264x2448

Végetért az iskola első hete! Virágnak is új fejezet nyílt az Életében de Málnának egy ettől is nagyobb feladatot kellett megoldania... átlépnie a magány,bezártság küszöbét a társaság és a nagyvilág felé!!

Virág visszatért az iskolába a megszokott és megszeretett környezetébe amit már nagyon várt mert hiányoztak Neki az osztálytársak a Konduktorok és a Tanárai! Izgalmas hétnek nézett elébe mert bár ismerős környezetbe tért vissza, nem tudhatta mi vár rá. Szerencsére minden rendben és simán zajlott és az első héten már pozitív visszajelzéseket kaptunk Virágról valamint egy hatalmas élményben lehetett része: egy Motoros társaság évről-évre elviszi a beteg gyermekeket egy közös,biztonságos motorozásra, amin a tavalyival ellentétben már Virág is részt vehetett!! (tavaly évkezdést még nem az iskolában töltötte hanem a kórházban és csak November közepe táján tudott csatlakozni az osztályához) Virág nagyon élvezte a Kalandot és kapott emlékbe egy láthatósági mellényt illetve egy igazi Motoros kendőt amit nagy becsben tart!

Málna hétfőn új környezetben kezdte a hetet.Új, eddig számára ismeretlen szabályokkal kellett megismerkednie! Nagyon ügyesen vette az "akadályokat" amik számára nem is akadályok voltak... lettek kis barátai beilleszkedett az új környezetbe megszerette az iskoláját! Málnának is pozitív élményei vannak az iskolával kapcsolatban és a Tanáraitól is pozitív visszajelzéseket kaptunk Róla!

Pénteken Virág valamivel hamarabb ért haza mint Málna és  a fenti képen látható öleléssel fogadta húgát az első iskoláshét végén!

Málna mindemellett csütörtökön vizsgálaton és oltáson is járt aminek eredményeit hamarosan egy külön bejegyzésben olvashatjátok! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr165500729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása