Előző bejegyzésemben írtam hogy hosszú idő óta (egy Éve!) ez volt az első alkalom hogy egy kicsit ki tudjunk szabadulni a lányaink betegségének körforgásából és a folyamatos stesszből...

(aki esetleg nem tudná miről van szó pár linkben utánanézhet itt családunk történetének... itt egy összefoglaló videónak rólunk.. illetve egy újságcikk)  

De pár szóban a legutóbbi időszakban... Virág lányunk 2011 szeptemberében agytályoggal került kórházba aminek következtében több mint egy évet töltött kórházban és jelenleg is kezelik.. Málna lányunk pedig 2012 Júliusában esett át csontvelőtranszplantáción és szintén kezelik azóta is!! Ez idő alatt Feleségem először Virággal töltött kórházban közel fél évet majd Málna csontvelőtranszplantációja okán Málnával töltött "bent" megközelítőleg ugyanennyi időt.. A feleségem rendkívűli megpróbáltatásokon ment keresztül és erején, idegrendszerén felül teljesített hiszen mindkét lányunk szó szerint élet-halál közt volt kórházban és Neki ezt közvetlen közelről kellett átélnie,látnia éreznie..

A rendkívüli erőpróba "fájdakomdíjául", szeretetem jeléül... 2012 november 5.-én (amikor Málnával hazatérhetett a kórházból Virág már itthon volt..és amikor 2011 szeptemberétől 1 év 2 hónap után először volt újra együtt a családunk!!!) kapta ajándékba Tőlem a Depeche Mode 2013.Május 21.ére szóló koncertjegyeket ami akkor még egy rendkívül távoli időpont volt és azt sem tudtuk meg tudjuk-e oldani hogy részt vegyünk rajta vagy éppen azt hogy lányaink nem betegszenek-e vissza (illetve Virág transzplantációja még mindíg előttünk áll!! ) Maga a koncert ötlete kézenfekvő volt hiszen nemsokkal előtte jelentette be az együttes hogy hazánkat is érinteni fogja az idei turné (legutóbb 3 éve jártak itt tehát ritka alkalmak egyike!!) Teltek múltak a hetek-hónapok lányok hol lebetegedtek de szerencsére mindíg megtalálták a gyógyulás útját! Tudjuk és hisszük hogy ez a Szeretet amit egymás iránt érzünk  ,Lányaink és Feleségem rendkívüli kitartásának , akaraterejének és nem utolsósorban az Orvosok és a minket körülvevő embereknek köszönhető!! 

Egyre közeledett a Nagy Nap! az azt körülölelő hétvégével... az utolső pillanatokban is teendőkkel és betegséggel ,kórházzal tűzdelt kikapcsolódásunk ideje... Málna 17.-én pénteken Virággal egy hétvégét tölthetett a Tábitha-házban majd ami súlyos beteg gyermekes családok mentesítését tűzte ki célként.. de 21.-ére a koncert napjára is jutott Teendőnk hiszen Virágnak két hétre kórházba kellett feküdnie ezen a napon ismét de előtte el kellett vinnünk rendkívül hosszadalmas vizsgálatra (3 órás... a város túloldalán) ebben egy rendkívüli ember volt segítségünkre ami sajnos így is megterhelő és fárasztó volt mindannyiunknak! Kb délután 3kor értünk vissza Virággal a kórházba ahol kezelik most két hétig..nagyon nehéz és feszültségekkel teli nap volt beleértve hogy Lányunk ismét kórházba került. :-( de mindenki tudta hogy az Édesanyának később is helyt kell állnia gyermekei mellett ezért szüksége van kikapcsolódásra!

2013. Május 21.-én délután fél 5kor érkeztünk vissza a szállásunkra ahol csomagjaink voltak innen indultunk a koncertre délután 6 óra felé nagyon kedves ismerőseinkkel, (korábban megismert segítőinkkel). A budapesti közlekedés miatt megnyúlt út miatt az előzenekart már lekéstük részben de a Depeche Mode volt a lényeg amire pont odaértünk és el tudtuk foglalni a helyünket. Megérkezésünk után nemsokkal felcsendült a bevezető szám amire 7 hónapja vártunk... (koncertélményt részletesen itt most nem írom le mert vélhetően nem itt lenne a helye és nem is lenne egyszerű szavakba önteni..) Mindenesetre FANTASZTIKUS élmény volt főleg azért is mert a hazai (és külföldi) rajongótábora az eggyüttesnek egy nagy CSALÁD akik ilyenkor jönnek össze egy "kis" ünneplésre, Rendkívül barátságos és szerethető emberekből álló tagokkal és nem utolsósorban tizenévekre visszanyuló ismeretségekkel, akiknek azóta szerteágazó életpályájuk kapcsolódási pontja egy ilyen esemény! 

A koncert leírhatatlan volt de ezután még nem fejeződött be az esténk hiszen a több mint harmincezres Tömegből közel 70 embernek szoló egyedi esemémyen vehettünk részt ami egy budapesti éjszakában haladó mozgó szórakozóhely (Depeche Mode Partybusz) "személyében" testesült meg. Kizárólag kedvenc együttesünk zeneszámaival "fűszerezve". Az Ötlet a megszervezés és minden ezzel kapcsolatos "dolog" egy kedves (hölgy)ismerősünk munkáját dicséri amiért nagyon hálásak vagyunk mert nagyon nagy élmény volt, és mivel évente egy alkalmunk van maximum a kikapcsolódásra alaposan meg kell fontolnunk mivel töltjük.. kiváló választás volt! A buszon kiváló csapat volt és annak ellenére hogy volt akivel először találkoztunk mindenki rendkívül kedves és szimpatikus volt!

Köszönjük mindenkinek (a Depeche Mode-nak is) aki részt vett segített minket és ott volt ezen a különleges Élményen.. Rendkívül hosszú lenne a névsor.......MINDENKI vegye magára!

Egy kis különlegesség a végére hogy mivel Virág másnapi vizsgálatai miatt már előtte való nap megszálltunk Budapesten, ezért délután az együttes szálláshelyénél személyesen is láthattuk a Depeche Mode egyik tagját (Andy Fletcher) ami  egyedülálló élménnyé emelte szintén a hétvégénket!!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr765317660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása