Nem, nem ilyen sokat hagytam ki hogy ennyi idős lett az egyik lányunk hanem a Gyöngyös városi televízió ünnepli a 18. születésnapját és ebből az okból kifolyólag tiszteletét tette nálunk a Tv igazgatója! Annak ellenére hogy a tv lett nagykorú és "ő" volt az ünnepelt mégis ők hoztak ajándékot Málnának! A már meglévő Xbox 360 alapgéphez kapott egy kinect szenzort amivel a mozgásával tudja irányítani a játékokat! Málna szokásához híven meg volt illetődve de nagyon örült a játéknak (gondosan megvárta amíg elmenek aztán egyből belevágott a játékba :-) 

Aki nem tudná mire való ez az eszköz annak egy kis segítség (saját szavakkal és lehet hogy nem teljesen pontosan):

Annak idején létezett a videójáték köznéven ismert szerkezet amire minden felnőtt csak úgy emlékezhet hogy szólóngatta gyerekét : Nemhogy a szabad levegőn játszanál ahelyett hogy a TV előtt ülsz..

Ennél a videójátéknál nem ez a helyzet mert itt egy érzékelő "felméri" a játékos testét és annakk mozdulataival irányítja a játék főhősét.. tehát ha a játékos leguggol akkor a játékban is leguggol a figura ha ugrik akkor ugrik és így tovább.. egyszóval már nem ülnek a tv előtt hanem mozognak. 

Ez ugyan nem a szabad levegőn van de vannak olyan betegek illetve kezelésen átesettek akik nem is mehetnek a szabad levegőre egy darabig mert veszélyben lennének a fertőzésektől.. ilyenkor a mozgástér beszűkül és a lakásra korlátozódik... tv előtt ülés, fekvés stb ez pár mozdulat csak egész nap és a szív illetve a testrészek ellustulnak.

ilyenkor jön képbe ez a játék amivel anélkül mozognak hogy "észrevennék"

Boldog születésnapot Gyöngyösi Tv! 

A tv itt érhető el online és a webes oldala pedig itt! Aki nem látja online érdmes internet explorer ta használni ha nem akarunk állítgatni

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr714920052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása