A csodalámpa alapítvány olyan súlyos és tartós betegeken segít akik már régóta kórházban vannak. Úgy tudnak segíteni hogy teljesítik egy kívánságukat. Ma jöttek el az alapítvány képviselői teljesíteni lányink kívánságait! Málna egy xbox játékgépet kért és kapott az alapítványtól. (későbbiekben ha Málna hazatérhet szeretnénk hozzá neki egy Kinnect kiegészítőt mivel nem mozdulhat ki a mozgásigényét így játékos formában élhetné ki..) Aminek nagyon örült, mivel Málna lány létére szereti az autóversenyzős játékokat is így egy ilyen játékot is kapott hozzá! 

Virág egy telefont kért az alapítványtól amit meg is kapott. Virágnak betegségéből adódóan emlékezetkisése és memória zavara is van így nem tudjuk előre mi az amire emlékszik és mi az amire nem. Az alapítvány képviselői Málnához jöttek el és Virág ajándékát is oda vitték, viszont telefonon felhívták és kihangosították hogy a jelen lévők hallhassák a beszélgetést. megkérdezték :

-"Virág emlékszel még hogy mit kértél a Csodalámpától?"

-"Igen! Azt , hogy a Málna gyógyuljon meg!"- jött rá a válasz Virágtól amin egyrészt mindenki egy picit elmosolyodott mert, nem ez lett volna a "helyes" válasz és egy picit mindenki el is gondolkodott talán, hogy a testvéri szeretet milyen dolgokra képes.... 

Úgy érzem ez egy tanúlságos történet mindannyiunk számára....

Az alapítvány itt érhető el akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni a munkájukat és fáradozásaikat lányaink mosolyáért! 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr94755349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása