A steril box egy 3X3 méteres "kórterem" ahol a betegen kivül egy személy tartózkodhat lecsökkentve ezzel a fertőzések lehetőségét. A boxba belépés előtt egy speciális sterilizált védőruhát kell felvennünk, ezt megelőzte egy átöltözés benti ruhába,Kezünket 5ször meg kell mosni könyékig fertőtlenitő kézmosóval.

A boxba minden csak sterilizálás után érkezhet meg étel viz pohár játék...minden.A boxban egységes hőmérséklet van és "csiramentes" levegő áramlik be a szobába folymatosan és a szoba alján pedig ki.

Az itt dolgozók mindenben segitenek és nyugodtan, türelmesen reagálnak, készségesek. Mindenki arra törekszik hogy nyugodt légkör legyen kialakitva,mert ez szintén fontos a gyógyuláshoz..

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr714703010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása