Mielött döntést hoztunk volna Málna transzplantációjával kapcsolatban volt egy megbeszélés amin tájékoztattak arról hogy itt a gyermekekenek maximális nyugalomra van szüksége,éppen ezért a legszükebb családi kör (azaz Mi) lehetünk csak jelen és látogatás sincsen. ugyanez vonatkozik a telefonhivásokra is..Hivatalosan nem javasolt a telefonálás sem mert kintről kaphat olyan impulzust ami kedvezotlen hatással lenne az idegrendszerére ,és ha esetleg lenne ilyen rokon tájékoztassuk erről mert tisztában kell lenniuk vele hogy hivásukkal csak ártanának a gyermeknek.

Ezt azota tapasztaltuk is, rengeteg munkánk fekszik abban hogy Málna kiegyensulyozott idegi állapotba kerüljön,és ezt fent is kell tartanunk, folyamatosan ugyelni kell arra mit nem jó ha mondunk elotte és mit igen.Talán túl egyszerünek hangzik pedig nem az. A legáltalánosabb dolgokat is kerüljük....

Korábban sajnos volt olyan tapasztalatunk is amikor betegen bent fekvő lányunkat ilyen módon felzaklatták aki utánna sokáig rettegett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr404689174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása