Nehéz lesz elkezdeni mert hosszú a történet.... talán most kap értelmet az hogy az idő csak egy kitalált egység.. mert akár egyetlen másodperc leírása is olyan lehet mintha éveket írnék le..

Másfelől mi az hogy valaminek az eleje? mindíg valaminek épp a kezdete van... tehát nem tudom hol kezdjem... 

Két főszereplőnk Virág és Málna két nagyon beteg kislány akiknek egy rendkívül ritka betegségük van és ami ennél is ritkább hogy mindkettőjüknél ugynaz a betegség ez állítólag rendkívül ritka de pontos számokat soha nem tudunk biztosan. lesznek még további szereplők is például Anya (nem lesz név szerint említve de Ő az Édesanyjuk ennek a két kislánynak), Apa ez lennék Én .(bár nem az Édesapa vagyok de mindkét kislány Apának fogadott el, nincsenek sem átverve mert ismerik az igazi (szomorú történetüket az Édesapjukról sőt tudják is ki az...) másrészt nem volt rájuk kényszerítve hogy így szólítsanak.. nem is várnám el...) Lenne még az Édesapa akinek még nincs kitalálva hogy lesz említve a történetben( nem tervezek sem sértőt, de dicsőítőt semmiképp .... talán BApa lesz... két okból 1 mivel ő a biologiai Apa és ennél nem is igazán kíván több lenni 2 pedig a B mint másodlagos...Bapai ági nagyszülők ők Bpapa és Bmama (azon egyszerű oknál fogva hogy több nagyszülő nincs) van még Bnénje és Férje is Kb ennyi... mert Anyának és Apának Édesanyja meghalt kiskorában így rendkívül szükös a család.

Lesz sok helyesírási hiba előre elnézést de úgy érzem nem azon van ,volt és lesz a hangsúly aki emiatt belémkötne inkább hagyja mert nem a lényegi részt nézi..

további szereplők körházak orvosok akik nem lesznek nevesítve a negatívak (mert van pár) azért mert ennek ellenére nem okoznék kárt nekik (esetleg ha valakit érdekel privátban) és a Pozitívak (ők vannak kevesebben viszont többet ér a hozzáállásuk) őket sem szeretném említeni mert lehet hogy olyat tesznek ami már nem kötelességük bár szívem szerint nevesíteném ugyhogy ez még változhat.... megérdemelnék mert Ők igazi gyermekorvosok.....

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr54572180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása