Drasztikus Romlás...

Címkék: Virag Malna

2015.05.08. 17:59

Virág és Málna vizsgálaton járt a héten aminek az eredménye Málna tüdőkapacitásában.. Drasztikus romlás.. így vissza kellett állítani részére időszakosan az inhalálást amire több mint ey éve nem volt szükség.Iskolába így a héten ismét nem mehetett és az iskolával egyeztettünk ami alapján kiderült hogy Málna ez évi hiányzása meghaladta a maximális megengedettet  de az a szerencséje hogy folyamatosan szerzett osztályzatokat ami alapján azért le fogják tudni zárni de a tantestület dönt a továbbiakról...

Az alcímet azért adtuk mert ezek olyan intő jelek ami újra és újra előkerül hogy folyamatosan figyelni kell és ébernek lenni a betegséggel kapcsolatban nem szabad semmit "félvárról" venni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr997439026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása