Elmúlt Hónap eseményei ..

Címkék: Virag Malna

2015.04.07. 13:00

Rengeteg minden történt az elmúlt időszakban.. utoljára még Virág kórházba költözése volt a hír, természetesen azóta régen hazaért. Két hetet töltött bent a már szokásosnak nevezhető tüdőkezelésen , ami most sem ment teljesen simán és zökkenőmentesen de Túl lettünk rajta és a kezdeti állapothoz képest ami nagyon rossz volt.. sikrült pár százalékot javítani Virág tüdőkapacitásán! Mindez rengeteg tűszúrást is jelent ilyenkor Virágnak mert hiába a vénás kezelés az erős gyógyszer miatt majdnem naponta kellett cserélni a tűt és minden alkalom legalább 5-6 szúrást jelent.. könnyen kiszámolható hogy jó esetben is ez legalább 35-40 szúrás a bent töltött idő alatt, amit Virág hősiesen kiállt! Sajnos Eközben Málna állapota sem túl fényesen alakult mert köhögés-torokfájás-hasfájás-fülfájás váltogatta egymást így közel egy hónapot volt távol az iskolától! Mindeközben Málna mindennap tanult itthon és Virág is a tanáraival itthon!

Hamarosan nagy esemény részesei lesznek mert a Bátor-Tábor -testvértábora idén is várja Őket ahol közel 70 súlyos beteg gyermek vesz részt kizárólag olyanok akik testvérükkel mennek! 

Mindeközben egy Kedves ismerősünk Lánya szakdolgozata témájául Lányainkat választotta és a velük kapcsolatos ápolást, ezzel kapcsolatban is adtunk egy "interjút" ami a szakdolgozat alapját képezi majd. ha lehetőség nyílik rá és engedélyt kapunk akkor természetesen megosztjuk (ha nyilvános lesz) itt is!

és még mindíg nincs vége :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr27347302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása