Köszönet!

Címkék: Virag Malna

2015.03.07. 20:00

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a Spar Magyarország vezetőségének és dolgozóinak hogy támogatást segítséget és lehetőséget nyújtottak Nekünk hogy Virág és Málna Anyukája által készített harisnyavirágokat értékesítse és ezáltal is Lányaink Gyógyulásához is hozzájáruljanak! Ezenfelül Kiemelt köszönet jár az egyik lelkes hölgynek aki segített hogy mindez létrejöhessen illetve a Faceportal Főszerkesztőjének (cikk) hogy szívvel-lélekkel és Marketing tevékenységgel támogatta hogy az emberek megtudják ezt a lehetőséget! Eredetileg 6 órásra tervezett akció így másfél óra alatt "célba ért" és elkeltek a virágok! 

Mindenesetre akinek felkeltette az érdeklődését vagy olthatatlan vágyat érez harisnyából készült Virágaink oldalát felkeresni és megnézni a korábbi műveket ide kattintva megteheti :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr917249219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eva_55 2015.04.06. 08:50:43

Szép volt és lett most húsvét előtt folytatás is, valamint lesz anyák napja előtti szombaton is.

Dgahan 2015.04.07. 12:44:33

Igen Köszönjük a közreműködést (is!!) most került fel a mostani és a következő eseményről a hír! Szép Napot!
süti beállítások módosítása