Kórház a Város szélén..

Címkék: Virag Malna

2015.03.07. 20:34

A mai nap különlegessége hogy ezen a napon 3 évvel ezelőtt kaptuk meg az első olyan MR eredményt ami azt mutatta ki hogy Virág agytályogja elkezdett reagálni a gyógyszerre és visszahúzódni kezdett! Elötte 2011 Szeptemberben diagnosztizálták az agytályogot de a rengeteg mintavétel (gerincből és agyból egyaránt) sem tudta kimutatni a fertőzés okát így addig nem is tudták célirányosan kezelni így február végén egy gorcsrohamba torkolott az állapota amiből fél oldalára lebénulva és teljes emlékezetvesztéssel tért magához.. majd ezt követően lett meg az elején is említett ok és a sikeres kezelés első jele!..

A jelenben az elmúlt időszak hosszadalmas betegeskedéssel telt mindkét Lányunk esetében hozzávetőlegesen 5 hete tart. hullámzóan. Málna megkapta a soronkövetkező bárányhimlő elleni oltását emiatt hagyott ki 3 hetet az oltási központ javaslatára majd ezután a fülfájás és torokfájásoso betegség kapta el.. 

Virág is gyengélkedett ami leginkább éjszakai köhögőrohamokban nyilvánult meg, az is igaz hogy a tüdeje miatt nála ez egy nagyon vékony határvonal amit mi is csak szülői tapasztalatunkból tudunk megállapítani hiszen mindíg köhög de az intenzitása változik.. 

Holnap pedig ismételten kórházba indul Virág hogy a tüdejét kezeljék előreláthatólag két hétig! Jelen esetben a kórházban látogatási tilalom van érvényben ami egy tödőgyögyintézet esetében kiemelt jelentőségű!

így tehát nagy útra indulunk Virággal a gyógyulása érdekében, és az a szerencsénk hogy profin kezeli az ilyen helyzeteket is! Drukkolunk neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr527249273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása