Viszonylag hosszabb kihagyás után jelentkezünk újra és bízom benne hogy azért nem fordultak el a régebb óta követők sem.. 

Egy Áldott embernek hála ismét rátaláltak az oldalunkra páran amit ezúton is köszönünk! 

Sokmindenen mentünk keresztül Lányainkkal rengeteg dolog történt már velünk és a Lányokkal is..amiért van hogy sajnálnak minket vagy csak csodálkozva figyelnek.. Mi úgy gondoljuk hogy rendkívül szerencsések vagyunk mert ezek a dolgok egyre erősebbé kovácsolták a kapcsolatunkat egymással és rengeteg olyan élményben volt részünk amit másképp nem kaphattunk volna meg.. rengeteget tanultunk Lányainktól és Ők is rengeteg tapasztalatot szereztek ami által egy fokkal "bölcsebben és tapasztaltabban" állnak az Élet kapuja előtt.. mondhatnánk hogy "..bár csak egészségesek lennének.." vagy "bárcsak ez vagy az.." DE ez mind csak ábránd lenne nekünk pedig a valóságban kell Élnünk és a valóságot kell szeretnünk! Az egyik régről ismert és általam kedvelt mondás (vagy humor) "- Te szereted ha esik az eső? - IGEN! - Miért? -Mert ha nem szeretném akkor is esne!" Számomra (számunkra) ennek az a jelentősége hogy azokban a dolgokban kell megtalálni az örömet amik adottak a számunkra így MINDÍG boldogok lehetünk! Az Életben semmi sem természetes és mindenért hálát kell adni még az oly hétköznapi dolgokért mint egyetlen lélekzetvétel! vagy akár a legtermészetesebb dolgok! Annak idején amikor Virág lebénult fél oldalára és teljes emlékezetvesztése volt (minket sem ismert fel!) első dolgunk volt pánikbaesés helyett (mindamelett hogy megijedtünk  de tudtuk hogy egy pánikoló kapkodó ember képtelen a helyes döntésekre ezért muszály észnél maradni a legnehezebb időkben is!) tehát első dolgunk az volt hogy vidám, színes képeket készítettünk Virág kórtermének falára felírt vele szembe hogy " Nevess és a Világ is rád nevet!" mert ez az egyik éltetőelem a nevetés hiszen ez minden ember számára ugyanazt jelenti..! Viszonylag könnyen lehet az hogy minden helyzetben találsz örömet.. nagyjából úgy mint amikor a karácsonyi időben a szaloncukrok közül aki a kókuszost szereti az arra összpontosít hogy kéket találjon a fán vagy a kupacban, a többire pedig nem fordít nagy hangsúlyt..:-)

Szerencsések vagyunk azért is mert rengeteg olyan EMBERT ismerhettünk meg akiket más esetben nem vagy az értékei rejtve maradtak volna előlünk.. hatalmas tetteket végrehajtó hétköznapinak látszó emberek!

Köszönet! Ezzel mindíg nagy bajban vagyunk hiszen annyi jótettet ami körülvesz minket mindannyiunk élete is kevés lenne még akkor is ha csak hálálkodással telnének mától a napjaink.. Azon is sokat szoktunk gondolkodni mivel, hogyan lehet ilyen tetteket méltó módon meghálálni?? mert valójában szinte lehetetlen.. Ezért azzal is a hálánkat fejezzük ki hogy a Tőletek felénk áradó szeretetet a mi szeretetünkkel is kiegészítve Gyermekeinkre tükrözzük.. és a lehető legnagyobb szeretetben neveljük Őket!

Aki régóta követ az tudja hogy nagyon kevés olyan ember van akit név szerint megemlítünk ennek pedig az az egyszerű és kézenfekvő oka hogy kezdetben elhatároztuk (sok gondolkodás után) Rengeteg féle segítséget kaptunk és ide tartozik a "jó szó" is, nehéz lenne mindenkit felsorolni és ha valaki kimaradna joggal érezhetné magát sértve hiszen mi mindenkinek egyformán vagyunk hálásak! Vannak olyanok is akik kifejezetten kérték hogy ne jelenjen meg a nevük ezért ezt is mindenkivel egyeztetni illene..

Köszönettel Virág és Málna Családja!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr597244065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valdivia 2015.03.05. 21:50:04

Nagyon nagy tisztelet nektek szülőknek!
Bár csak mindenki így gondolkodna ebben a világban! :-)
Az apró örömök teszik teljessé a családot attól, hogy mindig minden nap küzdeni kell egymásért!
Tudjátok és tisztában vagytok minden lehetőséggel a valós életben.
Így is tudtok nevetni, mert minden nap van olyan, ami szép, ami kellemes, ami egyedi.
A kellemetlenségről nem kell tudomást venni!
Sok boldog pillanatot kívánok mindig!!!!!

Dgahan 2015.03.07. 19:21:25

Köszönjük a Kedves sorokat.. Többek közt az ilyen kedves emberekből is tudunk "építkezni" , de kiváló tanítóink vannak családon belül is, mert Lányaink rengeteg mindenre megtanítanak minket! Így könnyű dolgunk van! :-D
süti beállítások módosítása