Május 1 - Fonyód - Balaton Hotel

Címkék: Virag Malna

2014.05.05. 22:43

Ennek a bejegyzésnek a kezdetén el kell hogy áruljak egy Málna életében rendkívül fontos eredményt.. ezelőtt kb fél évvel ezelőtt mérték utoljára Málnánál hogy milyen a donorsejtképzése.. (ez az a szám ami megmutatja hány százalékban a Donor immunrendszere "épült fel" Málna szervezetében.. tehát minél nagyobb ez a szám annál jobb :-) ) Az elmúlt héten kaptuk meg a legfrissebb eredményt.. 100% továbbra is!!

Ennek és a hosszú hétvégének az örmére szerettünk volna valami olyan Élmény-ajándékot adni Lányainknak ami tovább fokozhatja az egészséges fejlődésüket.. egy teljes nap a Balatonnál, volt a terv..ami valójában úgy zajlott hogy Május 1.-én utaztunk oda és az eredeti tervektől eltérve már aznap is rengeteg élményben volt részünk!! egy csodálatos szállást sikerült találnunk ahol wellness részleg is volt egy hagyományos szálláshely áráért.. gyakorlatilag minden tökéletesen alakult és végig szép időnk volt! A wellness kipróbálása után esti órákban megnéztük a balatonpartot.. végül a túloldalra menetrendszerint közlekedő vitorláshajón is tudtunk utazni a tulajdonos jóvoltából nagyon kedvezően!! Lányaink nagyon boldogok voltak és természetesen Mi is.. Rengeteg kalandban volt részünk és Virág sok félelmét sikerült legyőznie.. ezek a félelmek többnyire a bénulásból fakadó egyensúlyzavar-bizonytalanságra vezethető vissza.. egy ilyen hajó fedélzete elég igéretes ahoz hogy félelmeit legyőzve nevetgéljen az igencsak ingatag utazóeszközön.. igazából annyi élmény ért Minket ebben az 1-2 napban hogy hosszú lenne felsorolni..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr206119916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása