.

.

.

.

.

.

Igyekszem egy kicsit "variálni" az olvashatóságon ezt nézzétek el.. célja hogy ne legyen "elárulva" már a megosztásban hogy mi is kerül ide , csak akkor lesz látható ha valaki meg is nyitja a bejegyzést. 

Legutóbb igértem egy Nagyszerű és Fontos bejelentést Málnával kapcsolatban amit nem szerettem volna keverni más bejegyzéssel mert külön posztot érdemel! 

Málna legutóbbi vizsgálatain orvosai arra a döntésre jutottak hogy gyógyszereinek nagy részét leállítják! Azaz Málna életében először (2 és fél éves kora óta) nem kell hogy erős gyógyszereket szedjen napi szinten!! Természetesen mindez azt is jelenti hogy rendkivüli odafigyelésre van szükség,hiszen eddig a gyógyszerei védték mindentől és most ez a védelem lecsökkent és a szervezete veszi át lassan a szerepet! Fontos és egyben kritikus szakasz következik az életében!! 

Igyekszünk minden támogatást megadni ehhez Málnának hogy a lelki ereje is kiteljesedve tudja segíteni a szervezete "munkáját"! 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr645934804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marryca 2014.04.05. 00:52:59

Drukkolok kedveseim,minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!Megérdemli az egész család!
süti beállítások módosítása