Csütörtökön több orvosnál is jártunk! (legalább háromnál) külön kórházakban így együtt kerekedtünk fel.. Málnának időszakos vizsgálata is volt a Transzplantációjával kapcsolatban és időszakos oltást is kellett kapnia! Mindkét esetben rendkívül ügyesen viselkedett és az eredmények is bíztatónak igérkeznek!! 

A család másik fele Virág MR leleteiért ment el mert ezeket csak személyesen adják ki! Valamit láttak a felvételen ami miatt 3 hónap múlva meg kell ismételni ezt a vizsgálatot egy komolyabb szinten (kontrasztanyaggal) ezt nem tudjuk pontosan beazonosítani egyértelműen jó vagy rossz eredménynek hiszen valamit láttak bár a 3 hónap arra enged következtetni hogy nem olyan "dolgot" láttak ami sürgős, így vélhetően az "okozott károkat" igyekeznek felmérni, szóban legalábbis erre utaltak korábban is! 

Málna eredményei külön posztban kerülnek majd megosztásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr95884446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása