bringa_1364236383.jpg_718x538

Málnának névnapja van MA! Málnának tavaly Júliusban volt a csontvelőtranszplantációja... amikor bekerült a sterilboxba rögtön szeretet is volna kijutni de nem lehetett... egy foglalkozás keretében lerajzolta mi az a három legfontosabb cél amit szeretne elérni, ez a rajz díszítette a szobályát egészen kikerülésig amire ha rápillantott mindíg eszébe juthatott az a 3 cél ami ösztönzi a gyógyulásra!!

Ezek egyike egy bicikli volt ami Málna nagy Álma volt ami a mai nappal valóra válhatott! 

Amikor megtudtuk először Málna vágyát készítettünk egy tervet kiszámolva azt mikor lesz leghamarabb lehetősége használni is.. így szorítottunk mégegykicsit a "nadrágszíjon" kiselejtezve pár kevésbé fontos kiadást és minden hónapban félretettünk erre a célra egy kisebb de egységes összeget..

Eljött a tavasz, összejött egy kisebb összeg.... és melyik másik nap lehetne alkalmasabb egy ilyen csodálatos álom valőra váltására mint a neve napja? ráadásul elég közel van a húsvéthoz is és hamarosan valóságos tavasz lesz amikor valóban tudja majd használni!

A mai napon még nem nagyon mertünk kockáztatni mert hideg is volt de lehetetlen lett volna kihagyni azt hogy egy rövid pillanatra nyeregbe ülhessen!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr245171309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása